petek, 20. januar 2017

Nova knjiga

Izšla je nadvse zanimiva potopisna knjiga, K TALIBANOM IN PIRATOM

Največ ljubezni sem srečal v krajih, ki nimajo ničesar, pravi komaj enaintridesetletni Boštjan Šifrar iz Sovodnja, ki je pred dvema letoma z motorjem potoval po osrednji Aziji dobrih šest mesecev.
Sedaj je za njim že nekaj predstavitev knjige K talibanom in piratom, knjige, za katero komaj verjame, da jo res lahko ponudi bralcu.

Adijo pamet in dobrodošla knjiga, temu pravi Boštjan, ki je tudi član Literarnega društva RIS Idrija. 

Kako je bilo spati v jurtah in hlevčkih skupaj s kozami, kako je moral zaužiti kos loja, ki je bil pečen na ognju, na katerem je gorela plastika, kako so ga zajeli Talibani, ker so mislili, da gre za ameriškega tajnega agent in še nešteto zgodbam lahko prisluhnemo na njegovih predstavitvah, ki se te dni že vrstijo, najprej v bližnji okolici in potem …

Boštjanova potopisna knjiga je decembra izšla pri Literarnem društvu Ris Idrija, naročite pa jo lahko tudi na številki: 031 206 164 in stane 25,00 evrov.Zapisala: Ivana Gantar

1 komentar:

  1. Čestitke Boštjanu, za pogum, ker za takšen potep je res potreben in tudi za knjigo, lepo je, da se kdaj stvari pokrijejo tako lepo kot so se Boštjanu.

    OdgovoriIzbriši