petek, 22. november 2013

Prvi natečaj – odprt do 30. novembra 2013

Manjkajoče poglavje, ki povezuje knjigi
Prekletstvo družine LeRoy in Nevesta grofa Ewiga
To je natečaj za vse tiste, ki imate bujno domišljijo in ste že prebrali knjigo Prekletstvo družine LeRoy ali jo boste prebrali do konca tega natečaja.
Sedaj, ko ste za pokušino spoznali kako se je nadaljevala Brigitina zgodba, vas vabim, da napišete kako so se prepletala življenja Brigite, Liama in Nine v času od zaključka knjige Prekletstvo družine LeRoy do začetka knjige Nevesta grofa Ewiga.
Besedilo naj ne bo daljše od treh strani formata A4 (pisava Arial, velikost 12) oziroma od 6000 do 8000 znakov. Lahko pišete o celotnem vmesnem obdobju, lahko o samo enem skupnem dogodku v tem času, ki jih je povezal, ipd. Vse je prepuščeno vam in vaši domišljiji.
S sodelovanjem na tem nagradnem natečaju dovoljujete objavo imena in uporabo prijavljenega besedila na tej in na Facebook strani.
Svoje izdelke prijavite na natečaj tako, da jih pošljete v elektronski obliki na naslov Natecaj@KsenijaYoderBatic.si najkasneje do 30. novembra 2013.
Nagrajenci bodo razglašeni v ponedeljek, 16. decembra 2013.
Pritožba na izbor ni mogoča. Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali za katero koli drugo nagrado.
VABLJENI K USTVARJANJU!
3 najbolj ustvarjalne in originalne natečajnike čakajo naslednje nagrade:
1.
Postal boš eden izmed stranskih junakov knjige Jantarjev ujetnik (delovni naslov nadaljevanja knjige Nevesta grofa Ewiga).
Kaj to pomeni? Preko Skype-a (vikend, 30 min) bova skupaj določila ime (lahko tvoje ali pa drugo ustrezno ime po tvoji izbiri), osebnostne in vizualne lastnosti ter ozadje tvojega junaka, ki bo igral manjšo stransko vlogo v knjigi Jantarjev ujetnik.
Vrednost nagrade: neprecenljiva.
2.
Prejel boš knjigo Prekletstvo družine LeRoy s podpisom ali, po želji, s posvetilom avtorice v vrednosti 24,99 EUR.
3.
Prejel boš broško po izbiri iz serije brošk Prekletstvo družine LeRoy v vrednosti 16,65 EUR.
Dodatna nagrada za sodelovanje:
Izmed vseh, ki boste sodelovali v kateremkoli izmed treh natečajev, bomo 27. decembra 2013 izžrebali tudi enega srečneža ali srečnico, ki bo prejel najnovejšo bralno napravo Kindle Paperwhite v vrednosti 139 USD.

Če boš s svojimi prispevki sodeloval na dveh ali vseh treh natečajih (ne glede na število poslanih prispevkov za posamezen natečaj), bo tvoje ime 2x oziroma 3x v bobnu za Kindle Paperwhite.


Posredovala: Dragica Čuk Novak

Ni komentarjev:

Objavite komentar