ponedeljek, 19. april 2010

Javni natečaj za izvirne slovenske pravlice 2010 - "Lahko noč otroci"

Oddaja »Lahko noč, otroci« ima na 1. programu Radia Slovenija dolgoletno tradicijo, saj bo 16. oktobra letos minilo 45 let odkar jo poslušamo v sedanji obliki. Vsak večer ob 19.45  uvrščamo v program najrazličnejše in najbolj kakovostne pravljice iz arhiva, otrokom pa želimo ponuditi tudi nove in izvirne pravljice,  zato 1. program Radia Slovenija razpisuje javni natečaj za izvirno slovensko pravljico, na katerem lahko s svojimi besedili sodelujejo uveljavljeni in neuveljavljeni avtorji.

Javni natečaj za izvirne slovenske pravljice poteka od 2. aprila do 2. junija 2010. Avtorji sodelujejo na javnem natečaju s pravljicami, ki lahko obsegajo skupaj s  presledki največ 6000 znakov. Pravljice morajo biti izvirne in še neobjavljene. Vsak avtor lahko sodeluje na natečaju le z eno šifro in z največ petimi različnimi pravljicami.

Imena nagrajencev bomo objavili 16. junija na 1. programu Radia Slovenija. Tri najboljše pravljice bodo nagrajene z 600,400 in 300 € 


Avtorji morajo svoja besedila poslati v štirih natisnjenih izvodih s šifro na naslov Radio Slovenija, Tavčarjeva 17, 1550 Ljubljana, s pripisom »Lahko noč, otroci« do 2. junija 2010.  Priložiti morajo tudi zapečateno ovojnico s svojimi popolnimi podatki in telefonsko številko. Poslati morajo tudi podpisan izpis razpisa, ki ga najdejo na spletnih straneh: www.rtvslo.si/radioprvi in www.rtvslo.si/razpisi.

vir

Ni komentarjev:

Objavite komentar